Λύσεις για κάθε ανάγκη

Ο πιο συχνός τύπος ανελκυστήρα που συναντιέται σε κτήρια είναι ο ανελκυστήρας προσώπων καθώς χρησιμοποιούνται για την μεταφορά ατόμων. Κάθε κτήριο είναι διαφορετικό. Για αυτό και οι ανελκυστήρες αυτοί διαμορφώνονται σε πολλές κατηγορίες ώστε να καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες των κτηρίων.  Από μικρές ιδιόκτητες πολυκατοικίες εώς και πολυώροφα δημόσια κτήρια όπως νοσοκομεία, η Liftworks διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να παρέχει λύσεις που θα καλύψουν πλήρως όλες τις ιδιαίτερες περιπτώσεις΄.

Κτήρια με  ή χωρίς πρόβλεψη ανελκυστήρα 

Οι ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο(υδραυλικοί και μηχανικοί) αποτελούν μια επιλογή για κτήρια χωρίς την προοπτική εγκατάστασης ανελκυστήρα, καθώς σε αντίθεση με τους συνηθισμένους ανελκυστήρες δεν απαιτούν μεμονωμένο δωμάτιο για μηχανοστάσιο και το φρεάτιο τους είναι μικρών διαστάσεων. Επιπλέον παρέχονται και λύσεις που διαθέτουν μηχανοστάσιο για κτήρια που διαθέτουν αυτή την επιλογή. 

Κτήρια με υψηλή κινητικότητα 

Κτήρια όπως νοσοκομεία και ξενοδοχεία απαιτούν ανελκυστήρες μεγαλύτερων διαστάσεων και χωρητικότητας. Οι ανελκυστήρες αυτοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την μεταφορά μεγαλύτερου φορτίου και συχνότερης χρήσης. Επιπλέον τηρούν επιπλέον πρωτόκολλα ασφαλείας που απαιτούνται για τέτοιου είδος ανελκυστήρες.


Scroll to Top